Hoe werkt Bouwkostenabonnement.nl?

Via Bouwkostenabonnement koopt u voordelig een x aantal uren bouwkostenadvies in van specialist BKS Schagen. U bent vrij om te bepalen voor welk bouwkostenvraagstuk u deze inzet. Wij geven u antwoorden, inzichten en adviezen op maat, zodat ú de slimste keuzes kunt maken.

Helder antwoord op elke vraag

Stel dat u een winkelpand bezit en deze wilt uitbreiden met een aanbouw. U wilt alles graag uit handen geven aan een goede aannemer. Maar hoe kiest u de juiste partijen? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van een bouwplan? En hoe weet u of het kostenplaatje optimaal en marktconform is?

Met een bouwkostenabonnement kunt u voor elke vraag één van onze bouwkostenexperts inschakelen. Hij verdiept zich in uw wensen, brengt alle opties in kaart, maakt een helder vergelijk en licht alles persoonlijk toe.

Driedubbele winst

De abonnementen bieden u flexibiliteit, laagdrempeligheid en directe korting tot wel 21%. De adviezen zelf brengen u echter de grootste winst. Deze besparen u namelijk meer geld dan ze kosten, waarbij de bouwkwaliteit bovendien beter wordt. U krijgt dus meer voor minder. Én u bouwt met een zeker gevoel.

Abonnementsvormen

BKS Zakelijk

 BKS Particulier
Kosten per jaar:

€ 700,-

€ 800,-

Aantal uren bouwkostenadvies:

8

8


Direct voordeel:

  • Ingekochte uren zijn vrij te besteden en niet projectgebonden.;
  • Voor elke opdracht geven wij u eerst een inschatting van de te besteden uren;
  • De abonnementen zijn een jaar geldig;
  • De onbenutte uren kunnen worden meegenomen naar volgend jaar of wij maken passende afspraken met u.

Klik hier voor alle voorwaarden >>

Profiteer van advies dat zichzelf terugverdient.

Bel 0224 – 29 65 80 of mail ons voor vrijblijvend meer informatie.